Jordbærcupcakes m. hvid chokoladefrosting

8 Jun

Ingredienser (ca. 16 stk.):

– 3 æg

– 150 g. sukker

– 150 g. smør

– 150 g. mel

– 1 tsk. vanillesukker

– 1 tsk. bagepulver

– 200 g. jordbær (friske el. optøede)

Frosting:

–  150 g. flormelis

– 75 g. hvid chokolade

– 50 g. blødt smør

– 125 g. flødeost

– 2 tsk. vanillesukker

Fremgangsmåde:

Ovnen tændes på 180 grader.

Smør røres blødt, sukkeret tilsættes og det røres sammen. Æggene tilsættes et af gang og det pirkes luftigt.

Jordbærene skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med mel, vanille og bagepulver.

Dejen hældes i muffinsforme, som fyldes ca. 2/3 op.

De bages i ca. 20 min.

Når de er afkølet laves frostingen.

Smør, flormelis og vanille røres sammen og flødeosten tilsættes. Den hvide chokolade smeltes og tilsættes.

Frostingen sprøjtes ud på kagerne og de pyntes med figurer af fondant.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: