Oliventapanade

1 Feb

Denne her oliventapanade lavede vi til et arrangement sidste weekend, sammen med en række andre lækre ting.

Den blev serveret sammen med melon og skinke, som kan ses på billedet, selvom det ikke er ret godt, da det er taget med min mobil.

Ingredienser:

– 200 g. sorte oliven uden sten

– 150 soltørrede tomater

– 1-2 fed hvidløg

– 1 ansjosfillet

– Olivenolie indtil den har den rette konsistens

Fremgangsmåde:

Det hele kommes i en foodprocessor og olien tilsættes langsomt indtil tapanaden har den rette konsistens.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: