Brownie

31 Jan

Denne opskrift på brownie er en kombination af tidligere opskrifter og jeg må sige, at den slår de andre. Den har den perfekte konsistens og smager skønt.

Ingredienser (1 bradepande):

– 200 g. mørk chokolade

– 175 g. smør

– 175 g. brun farin

– 175 g. sukker

– 4 æg

– 1 tsk. bagepulver

– 125 g. hvedemel

– Hvid chokolade til pynt

Fremgangsmåde:

Ovnen tændes på 175 grader.

Æg og sukker piskes luftigt, imens smør, chokolade og brun farin smeltes i en gryde.

Mel, bagepulver og chokoladeblandingen blandes i.

Dejen hældes i formen og bages i ca. 25 min, den skal helst ikke være helt færdigbagt når den tages ud.

Lad den køle godt af inden den serveres.

Når den er afkølet pyntes den med smeltet hvid chokolade.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: