Marokkansk fladbrød

21 Jan

Disse fladbrød lavede vi til vores marokkanske mad. De blev virkelige gode og der blev ca. 12 brød, hvoraf vi så frøs nogle af dem ned. De er gode at have liggende, så vi kan tage dem op løbende. Opskriften er fra Jamie Oliver på dr.dk.

Ingredienser:

– 1 kg. mel

– 15 g. tørgær

– 1 spk. salt

– 1 spk. sukker

– ½ l. vand

– 1 dåse kikærter

Fremgangsmåde:

Mel, gær, salt og sukker blandes sammen og vandet tilsættes. Kikærterne blendes groft og blandes i. Dejen æltes og rulles den sammen til en pølse.

Dejen skæres i skiver (ca. 12 stk.). Skiverne rulles ud, så de er helt flade. Ovnen varmes op til 240 grader og brødene bages direkte på risten i ca. 4 min.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: