Chokoladeis m. maltesers

7 Nov

 

Ingredienser:

– 1 ds. kondenseret mælk

– ½ l. piskefløde

– 100 g. mørk chokolade

– 1 håndfuld maltesers

Fremgangsmåde:

Chokoladen hakkes og kommes i en skål.

Fløden opvarmes  og når den er varm (ikke kogende) hældes den langsomt over chokoladen så den smeltes.

Den kondenserede mælk blandes i og blandingen stilles på køl indtil den er helt kold.

Dernæst hældes den i en ismaskine og køres i 45 min. i alt.

Malterserne skæres midt over og tilsættes isblandingen efter ca. 25 min.

Til sidst hældes blandingen i en fryseboks og sættes i fryseren for at stivne helt.

Blandingen er stadig ret flydende inden den kommer i fryseren, så det er vigtigt at man giver den tid til at sætte sig helt inden den serveres.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: