Pastasalat m. rød pesto og langtidsbagte tomater

3 Nov

Denne pastasalat fik vi til aftensmad i forleden dag sammen med noget stegt kyllingefillet.

Salaten kan tilsættes de fleste slags grøntsager, alt afhængig af hvad man kan lide. Jeg kan godt lide kombinationen af tomater, frisk mozzarella og avocado, så  det skulle der i hvertfald i. Salaten er lidt sommeragtig og passer også godt som tilbehør til en grillaften.

Jeg lavede tomaterne dagen i forvejen, fordi de gerne skal have noget tid i ovnen på svag varme.

Ingredienser: (ca. 4 pers.):

– 350 g. pasta (jeg bruger altid fuldkorns)

– Ca. ½ glas rød pesto

Langtidsbagte tomater

– 1 pk. spæde salatblade

– ½ agurk

– 1 avocado

– 1 lille pakke frisk mozzarella

Fremgangsmåde:

Pastaen koges stilles til afkøling.

Imens snittes alle  grøntsagerne, salaten brækkes i mindre stykker, osten skæres i tern og det hele blandes sammen med pestoen.

Og så er det faktisk serveret🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: