Min søsters svendegilde

19 Sep

Weekenden stod på min søsters svendegilde og dermed en masse madlavning og kagebagning.

Vi skulle nemlig selv lave al maden, så der teamede familien sig sammen og vi fik lavet noget rigtit lækkert mad.

Til forret fik vi kolde antipasti bestående af melon og skinke, tomatsalat med frisk mozzarella og pesto, chorizopølse og hjemmebagt brød.

Det blev sat ind på bordene på fade og det var rigtig lækkert og rart med en forholdsvis let forret.

Hovedretten var buffet, hvor vi lavede:

– Provencemarineret nakkefillet

– Helstegt oksefillet

– Små ovnbagte kartofler

– Flødekartofler

– Rødvinssauce

– Bearnaise sauce

– Broccolisalat

– Salatbar

– Grøntsagstærter

– Brød

Folk sagde alle sammen at maden var rigtig lækker og det var den virkelig også, og der blev også spist ret meget🙂

Til dessert havde jeg lavet en kage, som kommer for sig selv senere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: