Chocolate chip cookies m. hvid & mørk chokolade

25 Jun

De her cookies er lavet med både hvid & mørk chokolade i grove stykker. Jeg kan bedst lide store stykker chokolade, fremfor alt for finthakkede. Jeg tilsatte også 50 g. hakkede hasselnødder.

Ingredienser (ca. 25 stk.):

– 225 g. smør

– 200 g. sukker

– 200 g. brun farin

– 2 æg

– 300 g. mel

– 1 knivspids salt

– 1 tsk. vanillesukker

– 2 tsk. natron

– 50 g. kakao

– 75 g. mørk chokolade

– 75 g. hvid chokolade

– 50 g. hasselnødder

Fremgangsmåde:

Ovnen opvarmes til 170 grader.

De 2 slags chokolade & nødderne grofthakkes. Smør og de 2 slags sukker røres sammen og æggene tilsættes et af gangen. Mel, kakao,vanille, salt og natron sigtes og blandes i. Til sidst vendes chokolade & nødder i.

Dejen formes til små kugler, der lægges på en bageplade og trykkes flade. Der kan være ca. 9 stk. pr bageplade, for ellers flyder de sammen.

Kagerne bages i ca. 12 min. e ller indtil de er gyldne i kanten. Når de tages ud af ovnen, skal de stadig være bløde og herefter skal de stå af køle af i et godt stykke tid, så de kan blive faste og sprøde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: