Lagkage m. Tobleronecreme & friske jordbær

14 Jun

Denne lagkage lavede jeg til familien i anledning af min fødselsdag🙂

Den består af lyse bunde, tobleronecreme m. ekstra stykker af chokoladen i og friske jordbær ovenpå hvert lag creme. Kagen var overtrukket med marcipan og pyntet med roser & frosting.

Ingredienser:

Opskriften på bundene kan ses her

Tobleronecreme:

– 500 ml. piskefløde

– 350 g. Toblerone

– 2 bl. piskefløde

– Friske jordbær

Opskriften på overtræksmarcipan kan ses her. Jeg vil tro at der skal bruges ca. det dobbelte.

Opskriften på frosting kan ses her

Fremgangsmåde:

Tobleronecreme:

Husblassen lægges i blød i koldt vand. 275 g. af chokoladen hakkes groft og hældes i en skål. Resten finthakkes og stilles til side.

Piskefløden opvarmes og lige inden den koger, tages den af blussen og hældes langsomt over chokoladen, så denne smelter. Herefter tilsættes husblassen og der røres grundigt, for at undgå klumper.

Blandingen stilles på køl, indtil den er helt kold, hvorefter den piskes til skum med en elpisker.

Opbygning:

Kagen lægges sammen med bund, creme og friske jordbær i skiver ovenpå cremen.

Den overtrækkes med den pinke marcipan og pyntes med frosting rundt om den nederste kant samt på toppen sammen med roserne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: