Skovbærcouilis

16 May

Jeg behøver vel næsten ike sige at jeg er stor fan af coulis, og derfor indgår det i mange af mine opskrifter🙂

Det er sådan set bare en slags syltetøj uden tykkelsesmiddel og kan bruges som sådan. Det er også godt i kager, til fromager, youghurt mm.

Her er en opskrift på skovbærcouilis, men alle slags bær kan bruges.

Ingredienser:

– 250 g. skovbær

– 1 vanillestang

– 150 g. sukker

Vanillen skrabes ud af stangen og alle ingredienserne hældes i en kasserolle og brunges i kog. Der skrues ned, hvorefter det skal simre i en halv times tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: