Amerikanske pandekager

13 May

Ingredienser (ca. 25 stk.):

– 2 æg

– ½ l. mælk

– 325 g.  mel

– 3 spk. sukker

– 2 tsk. vanillesukker

– 2,5 tsk. bagepulver

– 3 spk. becel

Fremgangsmåde:

Mel, bagepulver, vanille sigtes i en skål og sukkeret hældes i. Mælken røres langsomt i der der røres grundigt, for at undgå klumper. Æggene kommes i og der røres igen grundigt til dejen er fin og glat. Den stilles på køl i et par timer. Jeg laver den gerne aftenen før, så den har tid til at hvile sig.

Pandekagerne hældes ud i små cirkler og bages på middel varme. Jeg plejer at komme smør på panden hver anden gang, så de ikke bliver for fedtede.

Serveres m. sirup, couilis eller friske bær.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: