Ovnbagte champingons med bacon

12 May

Ingredienser (2 pers.):

– ½ bk. champingons

– 1 fed hvidløg

– ½ pk. bacon

– Olivenolie

– Basilikum, salt & peber.

Fremgangsmåde:

Stilken skæres af champingonerne og de lægges i et fad. Hvidløget hakkes & baconen skæres i strimler og hældes over chamingonerne og det blandes sammen med olien & krydderierne.

De bages i ca. 15 min. ved 200 grader, eller på grillen i et alufad til de er færdige.

De serveres som tilbehør til hovedretten eller som tapa.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: