Ovnbagte champingons med bacon

12 maj

Ingredienser (2 pers.):

– ½ bk. champingons

– 1 fed hvidløg

– ½ pk. bacon

– Olivenolie

– Basilikum, salt & peber.

Fremgangsmåde:

Stilken skæres af champingonerne og de lægges i et fad. Hvidløget hakkes & baconen skæres i strimler og hældes over chamingonerne og det blandes sammen med olien & krydderierne.

De bages i ca. 15 min. ved 200 grader, eller på grillen i et alufad til de er færdige.

De serveres som tilbehør til hovedretten eller som tapa.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: