Baconmuffins

12 May

Ingredienser:

– 1 løg

– 1 pk. bacon i tern

– 1 æg

– 350 g. mel

– 250 g. cheddarost

– 2,5 dl sødmælk

– 2,5 tsk. bagepulver

– Salt & peber

Fremgangsmåde:

Ovnen varmes op til 170 grader.

Løg og bacon svitses på en pande og krydres med salt & peber.

Ost, mel & bagepulver hældes i en skål og mælken tilsættes langsomt, mens der røres med en håndmixer med dejkroge. Så tilsættes ægget og der røres yderligere.

Dejen kommes i muffinsforme og bages i ca. 35 min, til man kan stikke en træpind i og der ikke sidder noget dej på.

Muffinsne skal tages ud af papirformene inden de køler af, for ellers ender papiret med at sidde fast i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: