Choolademousse

9 May

Jeg har tidligere lavet chokomousse med flødeskum i, men er faktisk gået væk fra dette og bruger kun æg i stedet. Det giver en meget luftigere og lettere mousse.

Portionen her er egentig til 4, men vi kan meget godt lide det, så i vores tilfælde var der kun til 2🙂

Ingredienser:

– 100 g. god mørk chokolade

– 4 past. æggeblommer

– 2 spk. sukker

– 3 past. æggehvider

– 2 spk. sukker

Fremgangsmåde:

Æggeblommer piskes luftige med 2 spk. sukker & æggehviderne ligeledes med 2 spk. sukker.

Chokoladen smeltes over vandbad & æggeblommerne blandes heri. Herefter hældes det tilbage i skålen, hvor 1/3 af æggehviderne vendes i. Til sidst vendes blandingen sammen med resten af æggehviderne.

Blandingen stilles på køl og efter en times tid, kan den sprøjtes ud i de glas man ønsker.

Serveres med friske bær, is el. couilis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: