Sprødstegt kokoskylling med nudler

29 Apr

Kyllingen er marineret i soya og honning og derefter vendt i rasp tilsat en smule kokosmel & chilipuvler. Nudlerne er stegt med grøntsager & æg. Man kan bruge alle slags grøntsager, me jeg brugte gulerødder, løg & radisser.

Ingredienser (2 pers.):

– 2 stk. kyllingebryster

– 1 dl. soya

– 2 tsk. honning

– Peber & chilipulver

– Hvederasp

– Kokosmel

– 1 pk. nudler

– 2 gulerødder

– 2 løg

– 1 lille bundt radisser

– 1 dl. kyllingefond

– 1 æg

– Salt, peber, paprika

– Neutral olie til stegning

Fremgangsmåde:

Kyllingen skæres i strimler og blandes sammen med soya & honning i en frysepose. Hvis man har god tid, må det gerne ligge et par timer og marinere.

Rasp & kokosmel blandes sammen og chili & peber blandes i. Kyllingen vendes i raspen og lægges til side.

Kyllingen steges på en pande i rigeligt olie og lægges fra på et stykke køkkenrulle, der kan suge det overskydende fedt.

Alle grøntsagerne skæres julienne og svitses i en wok i krydderierne. Nudlerne tilsættes sammen med fonden og tilberedes under låg indtil nudlerne er færdige og vandet kogt fra. Til sidst tilsættes ægget, mens det røres så det ikke brænder på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: