Ratattouille-kødsauce

1 Apr

Da jeg kiggede i køleskabet, så jeg at vi havde alle ingredienser til en ratatouille samt en pk. hakket oksekød. Så det blev derfor dagens ret m. pasta til. Resultatet var faktisk ganske fint, især dagen efter da det havde fået lov at stå og trække.

Ingredienser:

– 1 aubergine

– 1 squash

– 2 peberfrugter

– 2 løg

– 3 fed hvidløg

– 500 g. hk. oksekød

– 3 ds. hakkede tomater

– Olivenolie til stegning

– Salt, peber & div. krydderurter (jeg brugte timian, basilikum & oregano)

Fremgangsmåde:

Hvidløgene hakkes og alle grøntsagerne skæres i tern (jo større stykker, jo længere stegetid) og svitses lidt af gangen på en pande. Derefter hældes de i en stor gryde sammen med de hakkede tomater og krydderurterne. Kødet brunes og hældes i gryden. Gryden bringes i kog og stilles til simring i en times tid (eller så længe den kan) og smages til sidst til med salt og peber.

Serveres m. pasta & friskrevet parmesan.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: