Fyldt kalkunbryst

1 Apr
Ingredienser:
– 1 kalkunbryst (ca. 1 kg)
– 1-2 pk. bacon i skiver
– Pikantost/ hvidløgssmørreost
– Soltørrede tomater
– Champingon
– 1 fed hvidløg
– Salt, peber & paprika
– 1 bk. cherrytomater
Fremgangsmåde:
Kalkunen skæres til et slag og smøres med osten i et godt lag. Champingon og hvidløg svitses i lidt olie på en pande sammen med krydderierne. De soltørrede tomater tilsættes og steges med i et par minutter. Fyldet afkøles en smule og lægges ovenpå osten, hvorefter kalkune rulles som en roulade. Den pakkes ind i bacon, sådan at baconen holder sammen på den og der bindes evt. lidt kødsnor rundt om for at holde endnu mere.
Den brunes på en pande først på lukningen og derefter på de andre sider. Den kommes derefter i en bradepande  sammen med halve tomater (de er gode som tilbehør ved servering) og steges i ca. 30 min på 200 grader til den den er tilberedt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: