Panna cotta med hvid chokolade & jordbærcouli

18 Feb

Ingredienser (4 pers.):

– 3 bl. husblas

– 4 dl. piskefløde

– 1 dl. mælk

– 50 g. sukker

– 1 vanillestang

– 3 spk. masalavin

– 150 g. hvid chokolade

– 100 g. jordbær

– 1 tsk. vanillesukker

– 15 g. glukosesirup

Fremgangsmåde:

Husblassen lægges i blød i koldt vand & mælk & fløde hældes i en kasserolle sammen med sukker, vanillle & den tomme vanillestang.

Den hvide chokolade hakkes & kommes i en skål, imens flødeblandingen varmes op. Lige inden det koger tages den af blusset og blandingen hældes langsomt over chokoladen, mens der røres så chokoladen smelter helt & masalaen tilsættes. Husblassen vrides og røres i. Der røres grundigt, så husblassen smelter & derefter hældes det igennem en sigte.

Jordbærene blendes sammen med sirup & vanillesukker & coulien hældes i bunden af et glas. Jeg synes det er pænest at servere den i glas, fremfor kop/ skål el. lign, for så kan man se møsteret der kommer.

Ovenpå jorbærcouilien hældes flødeblandingen & glassene stilles på køl et par timer, indtil det har sat sig & ikke længere er flydende.

Serveres evt. med ekstra bær.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: