Salat m. langtidsbagte tomater & mozzarella

16 Feb

Salaten her kan laves med både varme & kolde tomater & begge dele smager dejligt.

Ingredienser:

– 500 g. cherrytomater

– 4 fed hvidløg

– 1 dl. olivenolie

– Frisk basilikum

– Salt & peber

– 1 pk. spæde salatblade

– 1 pk. frisk mozzarella

– Evt. sorte oliven

Fremgangsmåde:

Tomaterne & hvidløg skæres i halve og lægges i en bradepande. Olien hældes ud over & den friske basilikum, salt & peber hældes ud over. Det vendes sammen, så alle tomaterne er dækket.

Det bages i ovnen på 100 grader i ca. 2 timer til tomaterne er lettere rynkede.

Salaten skylles grundigt og lægges på en tallerken, hvorefter mozzarellaen fordeles ud over. Til sidst fordeles tomaterne ud over (hvidløgene sorteres fra) & olien dryppes ud over salaten. Salaten blandes let sammen, så olien fra tommaterne blandes med salatbladene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: