Menu 05.02.2011

7 Feb

I lørdags lavede min kæreste og jeg mad til en fødselsdag for 15 mennesker.

Menuen var italiensk inspireret og bestod af 3 retter, med hovedretten som buffet.

Jeg har lagt nogle af opskrifter ud (dem er er linket nedenunder).

Menuen var:

Forret:

Råmarineret laksecarppacio serveret på en bund af spæde salatblade.

Hertil courgetter fyldte m. rattatoiulle samt hjemmebagt durumbrød.

Hovedret:

– Helstegt kalvefillet m. rødvinssauce

– Provencemarineret nakkefillet m. krydderskorpe

Salat m. langtidsbagte tomater & frisk mozzarella

– Ovnkartofler, bønner &  dressing

Dessert:

Pære Belle Helene (pærer kogt med vanille & sukker, serveret m. vanilleis & chokoladesauce)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: