Fyldte courgetter

7 Feb

Ingredienser (ca. 20 stk.):

– 4 squash

– 1 aubergine

– 4 peberfrugter

– 3-4 fed hvidløg

– 3 store løg

– 3 ds. hk. tomater

– 1 ds. tomatpuré

– Krydderurter (fx timian & basilikum)

– Olie til stegning

– Salt & peber

– Revet parmesan til gratineringen

Fremgangsmåde:

Aubergine, løg, hvidløg & peberfrugter snittes  & svitses på en pande lidt af gangen. Derefter hældes de i en gryde sammen med de hakkede tomater, tomatpuréen & krydderier.

Det bringes i kog, hvorefter der skrues ned & så skal det stå og simre i et par timer.

Squashene skæres i stykker (5 stykker pr. squash) & udhules med en teske. Indmaden skæres i stykker, svitses & tilsættes ratatouillen.

De udhulede squash stilles på en bageplade.

Ratatouillen fyldes i courgetterne & parmesanen drysses over.

De bages i ovnen i ½ time ved 170 grader til osten er gylden & courgetterne tilberedte.

Serveres som forret, tapa el som tilbehør til hovedretten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: