Oreois

4 Feb

Ingredienser:

– 3 æggeblommer

– 100 g. sukker

– 1 vanillestang

– 2 dl. piskefløde

– 2,5 dl. sødmælk

– Oreos (jeg bruger ca. en pakke af dem her, minus et par stykker til smagsprøve)

Fremgangsmåde:

Vanillen skrabes ud af stangen & piskes sammen m. æggeblommer & sukker til en luftig æggesnaps.

Fløde, mælk & den tomme vanillestang varmes i en gryde under omrøring.

Den lune flødeblanding tilsættes æggemassen lidt af gangen, mens der røres.

Blandingen hældes tilbage i gryden, hvor den opvarmes under konstant omrøring mens den tykner en smule.

Blandingen stilles på køl & når den er helt afkølet hældes den i ismaskinen, hvor den skal køre i ca. 35 min.

Oreosne hakkes groft & kommes i ismaskine, når halvdelen af tiden er gået.

Når isen er færdig hældes den i en plastikbøtte & sættes i fryseren.

En kommentar to “Oreois”

  1. Frederikke februar 17, 2011 hos 5:09 pm #

    Yum yum yum kan kun skrive under på at dette er en fantastisk spise.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: