Kylling i karry m. grøntsager

21 Jan

Ingredienser (ca. 2-3 pers)

– 2 kyllingebryster

– 2 Gulerødder

– 1 peberfrugt

– ½ squash

– 1 løg

– 3 spk. karry

– 1 tsk. gurkemeje

– Olie til stegning

– ½ l. hønsebouillon

– 2 spk. maizenajævning

– Salt & peber

Fremgangsmåde:

Kyllingen skæres i små stykker & blandes m. olie, karry, salt & peber.

Alle grøntsagerne snittes fint. Jeg har skåret dem julienne (tynde stave), men det vigtigste er bare at de er ensartet.

Grøntsagerne svitses i en wok & tages af når de er færdige. Kyllingen brunes & dernæst tilsættes hønsefonden. Når det koger skrues der lidt ned, og det simrer videre under låg i ca. 10 min.

Gurkemejen tilsættes & saucen smages til med karry, salt & peber. Maizenaen røres ud i en kop m. lidt vand & saucen bringes i kog igen. Jævningen tilsættes langsomt under omrøring, til man kan mærke saucen har den rette konsistens. Der skrues ned for varmen, grøntsagerne tilsættes og det blandes sammen.

Serveres m. kogte ris.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: