Chocolate brownie

21 Jan

Ingredienser:

– 200 g mørk chokolade (jeg bruger gerne en blanding af en høj & lav kakaoprocent)

– 175 g. smør

– 325 g. sukker

– 125 g. hvedemel

– 3 æg

Fremgangsmåde:

Ovnen tændes på 170 grader.

Smør & chokolade smeltes i en kasserolle.

Æg & sukker piskes luftigt, melet blandes i & dernæst blandes chokoladeblandingen langsomt i under omrøring.

Dejen hældes i en bagepapirbeklædt form & bages i ca. 35 min indtil der er flager på toppen. Kagen skal ikke være helt fast, når den tages ud.

Den stilles til afkøling indtil den er helt fast (eller spises varm & blød)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: