Jordskokkesuppe

11 Jan

Så er vi tilbage på kur efter vores måske lidt for lange juleferie🙂 Det betyder at sukker igen er off limit og vi skal spise sundt.

Dette er en rigtig lækker vintersuppe. Vi spiste den til forret, men man kan også sagtens spise den til hovedret & blive mæt.

Ingredienser:

– 1 fed hvidløg

– 1 løg

– 400 g. jordskokker

– 100 g. knoldselleri

– ½ liter hønseboillion

– Olie

– Cheasy fraïche til servering

– Salt, peber & paprika

Fremgangsmåde:

Løg & hvidløg snittes & svitses i lidt olie i en gryde. Selleri & rodfrugter grofthakkes og svitses med.

Bouillonen tilsættes sammen med krydderier & suppen bringes i kog, hvorefter den koges videre ved svag varme under låg.

Til sidst blendes den med en stavblender & smages til med salt & peber.

Serveres med en klat creme fraïche i midten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: