Durumboller (koldhævede)

11 Jan

Disse boller er super smarte, fordi dejen laves om aftenen, så stilles de i køleskabet natten over & bages lige inden servering. Så har man lækre friskbagte boller til morgenmaden. Mums🙂

Ingredienser (ca. 25 stk.):

– 25 g. gær

– 8 dl. koldt vand

– 1 dl. olie

– 2 spk. salt

– 2 spk. sukker

– 500 g. durummel

– Ca. 550 g. hvedemel

Fremgangsmåde:

Gæren opløses i vandet. Olie, salt, sukker & durummel tilsættes og det blandes sammen.

Hvedemel tilsættes lidt af gangen, til det har en blød (ikke-klistret) konsistens.

Dejen æltes godt igennem og stilles på køl natten over.

Når de skal bages opvarmes ovnen til 230 grader, bollerne formes (de skal gerne være lidt rustikke) og bages i ca. 15 min. til de er sprøde er let gyldne i kanten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: