Peanutbutter cookies

27 Dec

Denne opskrift er fra min Hummingbird Bakery bagebog, dog lige modificeret en smule.

Ingredienser: (ca. 45 stk.)

– 300 g. sukker

– 300 g. brun farin

– 3 æg

– 350 g. usaltet smør

– 350 g. peanutbutter (chunky)

– 125 g. grofthakket mørkt chokolade

– 425 g. hvedemel

– 3,5 tsk. natron

– 1 knivspids salt

Fremgangsmåde:

Smøret røres blødt m. en håndmixer m. dejkroge & de 2 slags sukker tilsættes. Dernæst tilsættes et æg af gangen, mens der fortsat røres.

Tilsæt nu peanutbutteret  & natron, bland det godt sammen & tilsæt melet lidt af gangen.

Til sidst vendes chokoladestykkerne i & dejen lægges i klatter på en bageplade. De flyder lidt ud, så læg ikke flere end 6 stk. pr bageplade.

De bages på 170 grader i ca. 12 min (el. til de er gyldne i kanten).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: