Karrysuppe m. rejer

19 Dec

Denne suppe fik vi til nytår sidste år og jeg synes den var rigtig god. Derfor måtte jeg have opskriften, som kan ses her.

Ingredienser (ca. 4 portioner):

– 1 løg

– 3 fed hvidløg

– 1 ds. hakkede tomater

– 3 halve ferskner fra dåse

– 3 spk. karry

– ½ l. hønsebouillon

– 1 creme fine (250 ml.)

– ca. 150 g. frosne rejer

– salt & peber

Fremgangsmåde:

Løg, hvidløg & karry brunes på panden.

De hakkede tomater & bouillon tilsættes & det koges op.

Lad et småkoge i 20 minutters tid.

Fersken, rejer & fløde tilsættes & det småkoges yderligere 5 minutter.

Smages til sidst til m. salt, peber & karry.

Serveres m. lækkert brød, som fx dette madbrød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: