Is m. marcipan & chokolade

3 Nov

Ingredienser:

– 3 æggeblommer

– 100 g. sukker

– ½ vanillestang

– 2 dl. piskefløde

– 2,5 dl. mælk

– 75 g. mørk chokolade

– 75 g. ren rå marcipan

Fremgangsmåde:

Æggeblommer, vanille & sukker piskes grundigt m. en håndmixer til en luftig æggesnaps.

Mælk, fløde & den tomme vanillestang varmes i en kasserolle indtil det næsten koger og piskes dernæst sammen m. æggesnapsen. Blandingen stilles på køl (el. frys) indtil det er helt koldt (det er meget vigtigt at det er blevet ordentligt koldt!)

Blandingen tages ud af køleskabet, hældes i en ismaskine og køres i 15 min.

Chokoladen & marcipanen hakkes groft & hældes langsomt i ismaskinen & det hele kører 15 min. mere.

Til sidst tages blandingen op af ismaskinen, puttes i en beholder & i fryseren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: