Bananmuffins

24 Oct

Ingredienser (12 stk.):

– 3 æg

– 185 g. sukker

– 150 g. becel

– 185 g. mel

– 2 tsk. vanillesukker

– 2 stk. bagepulver

– 185 g. banan (ca. 1,5 banan)

– 75 g. mørk chokolade

Sådan gjorde jeg:

Chokoladen hakkes groft, bananerne moses og det stilles til side.

Æggene slåes ud i en skål og piskes til det er skummende. Sukkeret tilsættes og der piskes godt til det har en tyk konsistens.

Smørret tilsættes og det piskes sammen.

Mel, vanille & bagepulver sigtes og blandes i.

Bananmosen tilsættes og det piskes godt sammen. Det er vigtigt at bananmosen er blandet godt sammen med resten.

Til sidst blandes chokoladen i.

Dejen hældes op i muffinsforme og bages ca. 20 min. ved 200 grader (varmluft= 175 grader).



Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: