Grillstegt BBQ koteletter m. stegte rodfrugter

7 Oct

Ingredienser (2 pers.):

– 2 stk. svinekoteletter

– 500 g. blandede rodfrugter (jeg har brugt rødbede, gulerod & jordskok)

Marinade:

– 4 spk. ketchup

– 2 tsk. chilisauce

– ½ tsk. honning

– 1 spk. rapsolie

– 2 tsk. paprika

– 1 tsk. koriander

Salt & peber

Sådan gør man:

Marinaden blandes sammen og smørres på koteletterne.

Rodfrugterne skæres ud i tykke skiver (jordskok skal være tykkere end rødbede pga. stegetid).

En pande varmes op m. olivenolie & rodfrugterne smides på. De brunes i et par minutter & derefter skrues ned for blusset. Frisk timian & peber tilsættes. Skal stege ca. 20 min. i alt.

En grillpande varmes op (skal være meget varm) og koteletterne lægges på. De skal steges ca. 3 min. på hver side.

Rodfrugter drysses m. salt inden servering.

Retten kan evt. serveres m. en grøn salat til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: