Wok-kylling m. rødkål & radiser

4 Oct

Ingredienser (2. pers.):

– 2 stk. kyllingebryster

– 1 løg

– 200 g. rødkål

– 200 g. radiser

– salt, peber, chilisauce & soya

Marinade:

– 1 fed hvidløg

– ½ lime

– 1 tsk. chilisauce

– 1 spk. rapsolie (el. anden neutral olie)

– 3 spk. soya

– Sort peber

Sådan gør man:

Kyllingen skæres i tern og kommes i en frysepose sammen med marinaden.

Alle grøntsagerne snittes fint og sauteres på wok-panden.

De tages af panden og lægges i en skål.

Kylingen steges på panden og når den er gennemstegt tilsættes grøntsagerne.

Til sidst krydres med salt, peber, soya- & chilisauce.

Spises med pinde, for så spiser man automatisk langsommere og oftest også mindre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: